Dimplex Alta

 

Tässä muutamia hyviä syitä valita juuri Dimplex Alta sinun uudeksi sähkölämmittimeksi; Google Assistant -ääniohjaus, Wifi - ohjaus, modernimuotoilu: lämmittimen taakse yläreunaan sijoitettu ilmanpoistoaukko ja mahdollisuus Clip On Glass -lasilevyn asennukseen! 
Tyylikäs ja ominaisuuksiltaan markkinoiden edistyksekkäin Alta pohjautuu 70 vuoden kokemukseen sähkölämmityksestä. Voit siis olla varma, että insinöörimme ovat varustaneet tämän huippulämmittimen kaikkein parhaimmilla herkuilla. 

Ajastettavat viikko-ohjelmat ja helppokäyttöisellä Capa sovelluksella säästät sekä sähköä että rahaa kun voit halutessasi laskea lämpötilaa yöajaksi tai kun tila ei ole käytössä. Käytössäsi on myös markkinoiden tarkin termostaatti, sen ansiosta huone pysyy asettamasi lämpötilan mukaisena ilman lämpötilan heilahteluja, ilmiö joita vanhemmat varsinkin mekaanisella termostaatilla varustetut lämmittimet aiheuttavat. Lämmitin siis lämmittää vähemmän aikaa, mikä säästää sähköä samoin kuin markkinoiden alhaisin valmiustilan alle 0,5 W tehonkulutus. Lisäksi lämmitin täyttää EcoDesign direktiivin vaatimukset

Dimplex Alta:ssa on myös kiinteä ohjauspaneeli josta yksittäisen lämmittimen säätäminen myös onnistuu, kun synkronisoit ne Dimplex Capa -sovelluksen kanssa voit ohjata koko vyöhykettä säätämällä yhtä Dimplex Alta ohjausyksikköä. 

Dimplex Alta toimitetaan seinätelineellä ja pistotulpallisella liitäntäjohdolla, lisätarvikkeena on saatavilla liitäntärasia (80011200) jonka avulla valtuutettu sähköasentaja voi tehdä kiinteän asennuksen.

clip on glass

Clip On Glass

Fiksut ratkaisut helpottavat elämääsi, minkä lisäksi niiden on myös näytettävä hyviltä. Clip On Glass ovat Dimplex Alta -lämmittimeen tarkoitettuja vaihdettavia lasilevyjä, jotka asennetaan tukevilla klipseillä parissa sekunnissa. Valittavanasi on antrasiitti, valkoinen ja retrosininen, ja Clip On Glass -lasilevyn irrotus käy yhtä helposti kuin asennuskin. 

capa app

Dimplex Capa -sovellus

Helppokäyttöisellä Dimplex Capa -sovelluksella pidät lämmittimet täydellisesti hallinnassasi olinpaikastasi riippumatta. Luo viikko-ohjelmia, joilla huoneen lämpötilaa voi laskea yöaikaan tai silloin, kun siellä ei oleskella sekä kauko-ohjaa kotiasi helposti matkapuhelimella. Sovelluksella voit ohjata useampaa Dimplex Alta lämmitintä samanaikaisesti ja määritellä itse vyöhykkeitä, joita voi säätää joustavasti yksittäin. Voit säätää sekä kodin että vapaa-ajanasunnon lämpötilaa samasta sovelluksesta, joten tiedät saapuvasi aina juuri sopivasti lämmitettyyn tilaan. 

alt

Google Assistant -ääniohjaus

Dimplex Alta on maailman ensimmäinen läpivirtaus sähkölämmitin, jota voi ääniohjata Google Assistantin avulla. Pyydä Google Assistantia nostamaan tai laskemaan lämpötilaa, muuttamaan viikko-ohjelmaa tai asettamaan järjestelmän poissa-tilaan. 

(Google-avustaja ei ole saatavilla kaikilla kielillä eikä kaikissa maissa)