Dimplex Alta er din nye smarte panelovn. Ikke bare ser Alta bra ut og har markedets beste spesifikasjoner, med nesten 70 års erfaring innen elektrisk oppvarming kan du være sikker på at våre ingeniører har samlet det beste i denne toppmodellen.

Dimplex Alta

 
Stemmestyring med Google Assistant, Wifi, nytt luftutslipp i toppen og mulighet for Clip On Glass er bare noen av grunnene til at Dimplex Alta er din nye smarte panelovn.
Stemmestyring med Google Assistant, Wifi, nytt luftutslipp i toppen og mulighet for Clip On Glass er bare noen av grunnene til at Dimplex Alta er din nye smarte panelovn.
Stemmestyring med Google Assistant, Wifi, nytt luftutslipp i toppen og mulighet for Clip On Glass er bare noen av grunnene til at Dimplex Alta er din nye smarte panelovn.

Dimplex Alta Wifi, uusi ilman päästö ylhäällä ja mahdollisuus Clip On -lasille ovat vain muutamia syitä siihen, miksi Dimplex Alta on uusi älykäs seinäpatterisi. Alta ei ainoastaan näytä hyvältä ja sillä on markkinoiden parhaat tekniset tiedot, vaan voit myös olla varma, että insinöörimme ovat koonneet parhaat ominaisuudet tähän huippumalliin, jolla on lähes 70 vuoden kokemus sähkölämmityksestä.

Dimplex Alta har også vanlig lokal kontroll om du heller vil bruke dette, denne synkroniseres mot Capa appen og du kan dermed styre hele sonen ved å justere på en av dine Dimplex Alta.

Ajastettavat viikko-ohjelmat ja helppokäyttöisellä Capa sovelluksella säästät sekä sähköä että rahaa kun voit halutessasi laskea lämpötilaa yöajaksi tai kun tila ei ole käytössä. Käytössäsi on myös markkinoiden tarkin termostaatti, sen ansiosta huone pysyy asettamasi lämpötilan mukaisena ilman lämpötilan heilahteluja, ilmiö joita vanhemmat varsinkin mekaanisella termostaatilla varustetut lämmittimet aiheuttavat. Lämmitin siis lämmittää vähemmän aikaa, mikä säästää sähköä samoin kuin markkinoiden alhaisin valmiustilan alle 0,5 W tehonkulutus. Lisäksi lämmitin täyttää EcoDesign direktiivin vaatimukset

Dimplex Alta:ssa on myös kiinteä ohjauspaneeli josta yksittäisen lämmittimen säätäminen myös onnistuu, kun synkronisoit ne Dimplex Capa -sovelluksen kanssa voit ohjata koko vyöhykettä säätämällä yhtä Dimplex Alta ohjausyksikköä. 

Dimplex Alta toimitetaan seinätelineellä ja pistotulpallisella liitäntäjohdolla, lisätarvikkeena on saatavilla liitäntärasia (80011200) jonka avulla valtuutettu sähköasentaja voi tehdä kiinteän asennuksen.

clip on glass

Clip On Glass

Fiksut ratkaisut helpottavat elämääsi, minkä lisäksi niiden on myös näytettävä hyviltä. Clip On Glass ovat Dimplex Alta -lämmittimeen tarkoitettuja vaihdettavia lasilevyjä, jotka asennetaan tukevilla klipseillä parissa sekunnissa. Valittavanasi on antrasiitti, valkoinen ja retrosininen, ja Clip On Glass -lasilevyn irrotus käy yhtä helposti kuin asennuskin. 

capa app

Dimplex Capa -sovellus

Helppokäyttöisellä Dimplex Capa -sovelluksella pidät lämmittimet täydellisesti hallinnassasi olinpaikastasi riippumatta. Luo viikko-ohjelmia, joilla huoneen lämpötilaa voi laskea yöaikaan tai silloin, kun siellä ei oleskella sekä kauko-ohjaa kotiasi helposti matkapuhelimella. Sovelluksella voit ohjata useampaa Dimplex Alta lämmitintä samanaikaisesti ja määritellä itse vyöhykkeitä, joita voi säätää joustavasti yksittäin. Voit säätää sekä kodin että vapaa-ajanasunnon lämpötilaa samasta sovelluksesta, joten tiedät saapuvasi aina juuri sopivasti lämmitettyyn tilaan. 

capa_connect

Capa Connectiksi

Dimplex Capa muuttuu Capa Connectiksi. Tammikuusta 2024 lähtien Dimplex Capa-sovellus lopetetaan ja käyttäjien on siirryttävä Capa Connectiin. Asetuksesi siirtyvät, kun olet luonut uuden käyttäjän samalla sähköpostilla kuin Dimplex Capassa.